Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1997
|
45
|
02
|
Tytuł artykułu
Substancje dodatkowe dopuszczone do stosowania przy produkcji wyrobow cukierniczych i ciastkarskich w Polsce i krajach UE
Autorzy
Sikora M.
,
Sikora E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Unia Europejska
temperatura
utlenianie
stabilizatory
konserwanty
zywnosc
konserwowanie zywnosci
wyroby cukiernicze
Polska
opakowania
przeciwutleniacze
wyroby ciastkarskie
mikrobiologia zywnosci
pakowanie prozniowe
dodatki do zywnosci
emulgatory
konserwowanie radiacyjne
termin przydatnosci do spozycia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1997
Tom
45
Numer
02
Opis fizyczny
s.22-23
Twórcy
autor
Sikora M.
autor
Sikora E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7eae561b-9b69-477e-9da2-3d8394048699
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.