Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
1997
|
34
|
Tytuł artykułu
Jakosc miesa kozlat z krzyzowania koz polskich bialych uszlachetnionych rasa burska
Autorzy
Kedzior W.
,
Kalinowska B.
,
Cecugiewicz S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
barwa
zawartosc tluszczu
mieso kozie
sklad chemiczny
koza burska
wodochlonnosc
koza polska biala
wlasciwosci fizyczne
ocena sensoryczna
jakosc
kozy
krzyzowanie zwierzat
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
1997
Tom
34
Opis fizyczny
s.39-46,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kedzior W.
Akademia Ekonomiczna, ul.Sienkiewicza 5, 30-033 Krakow
autor
Kalinowska B.
autor
Cecugiewicz S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7df4d090-401b-4d04-8c15-7d61d46fc0b7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.