Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2004
|
48
|
04
|
Tytuł artykułu
Tlen oraz czynniki stresujace - kluczowe parametry dla procesu propagacji drozdzy
Autorzy
Nielsen O.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
drozdze swieze
przezywalnosc mikroorganizmow
tlen
firma Alfa Laval
urzadzenia produkcyjne
browarnictwo
czynniki stresowe
efekt Crabtree
propagacja drozdzy
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2004
Tom
48
Numer
04
Opis fizyczny
s.4-6,tab,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Nielsen O.
Bibliografia
1) Annemüller, G., Manger, H.-J., Aeration in fresh yeast propagation - too much of a good thing! Brauwelt International, II, p. 106-110, 2001.
2) Zepf, M., Geiger, E., Nielen, I., Parametersteuerung bei der aeroben Hefevermehrung, Brauwelt, 44, p. 1849-1851, 2000.
3) Lehmann, J., Back. W, Praktische Umsetzung der Hefeassimilation, Brauindustrie, 4, p. 225-227,1997
4) Wackerbauer, K., Cheong Ch., Beckmann M., Die Propagation der Hefe, Brauwelt 23/24, p. 785 - 797, 2002
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7da619ff-bc8d-486b-8d0e-58e05ef465b1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.