PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1999 | 13 | 4 |

Tytuł artykułu

Studies on the rheological properties of the fermentation broth in the production of pectolytic enzymes

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

13

Numer

4

Opis fizyczny

p.421-424,fig.

Twórcy

autor
  • University of Agronomical Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest, Bvd.Marasti 59, Bucharest, Romania
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-7d1fa12e-efc4-492b-bffe-df84a7038ffc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.