Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2001
|
38
|
Supl.2
|
Tytuł artykułu
Marketingowa jakosc miesa
Autorzy
Meisinger D.J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
reklama
promocja
eksport
preferencje konsumentow
konferencje
marketing
marka
jakosc
mieso
Krakow konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2001
Tom
38
Numer
Supl.2
Opis fizyczny
s.113-124,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Meisinger D.J.
National Pork Producers Council, Des Moines, IA, 50325, USA
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7cb504c3-96f2-435f-8ae8-053b065b17b9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.