Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2002
|
56
|
10
|
Tytuł artykułu
Kowal polskiego smaku
Autorzy
Pogoda T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kucharze
restauracja Reytan
Matysiak Tadeusz biografia
biografie
Warszawa
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2002
Tom
56
Numer
10
Opis fizyczny
s.14-15,fot.
Twórcy
autor
Pogoda T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7c9d7fb7-cf1d-44f0-b1fa-c06735f3c8f8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.