Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2004
|
08
|
03
|
Tytuł artykułu
Slodowy smak
Autorzy
Wichrowska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
slod
dodatki do zywnosci
surowce piekarskie
zastosowanie
piekarstwo
pieczywo
cechy organoleptyczne
wypiek pieczywa
jakosc
ekstrakty slodowe
smakowitosc
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2004
Tom
08
Numer
03
Opis fizyczny
s.60-61,fot.
Twórcy
autor
Wichrowska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7c9a7e02-c08f-4ff2-a7e2-1845d9337fae
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.