Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
2005
|
69
|
Tytuł artykułu
Bialka glutenu a alergennosc maki pszennej
Autorzy
Lacka A.
,
Leszczynska J.
Warianty tytułu
EN
Proteins of wheat gluten and the allergenity of wheat flour
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bialko
choroby czlowieka
gliadyna
immunoreaktywnosc
albuminy
gluteniny
globuliny
pszenica
alergie pokarmowe
gluten pszenny
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
Rocznik
2005
Tom
69
Opis fizyczny
s.77-89,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lacka A.
Politechnika Lodzka, Lodz
autor
Leszczynska J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7bdd8ed7-9ac0-4e5e-993e-32eeb3d47b84
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.