Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Service
1999
|
7
|
Tytuł artykułu
Meksykanskie menu
Autorzy
Nowicki Z.T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Meksyk
kuchnia meksykanska
nawyki zywieniowe
napoje alkoholowe
tradycje
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
1999
Numer
7
Opis fizyczny
s.38-39,fot.
Twórcy
autor
Nowicki Z.T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7bd3954c-befb-4a44-a8cb-a699d8998929
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.