Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
2006
|
04
|
02
|
Tytuł artykułu
HACCP w malych zakladach
Autorzy
Turlejska H.
,
Pelzner U.
,
Konecka-Matyjek E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
archiwizacja
wiedza specjalistyczna
systemy jakosci
stan higieniczny
dokumentacja
gastronomia
system HACCP
bezpieczenstwo zywnosci
szkolenie zawodowe
ograniczenia psychologiczne
zaklady gastronomiczne
przedsiebiorstwa male
wdrozenia do praktyki
bezpieczenstwo zdrowotne
porady praktyczne
nieprawidlowosci
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2006
Tom
04
Numer
02
Opis fizyczny
s.36-39,fot.
Twórcy
autor
Turlejska H.
Instytut Zywnosci i Zywienia, Warszawa
autor
Pelzner U.
autor
Konecka-Matyjek E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7b8bb472-0d47-4123-b6e3-60c6a9259d6e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.