Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2001
|
45
|
07
|
Tytuł artykułu
Proby technologiczne obnizenia zawartosci tluszczu w makaronach instant
Autorzy
Dluzewska E.
,
Leszczynski K.
,
Loszewska K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
technologia zywnosci
zawartosc tluszczu
zraszanie
podsuszanie
makarony instant
receptury
zywnosc wygodna
obnizanie zawartosci tluszczu
procesy technologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2001
Tom
45
Numer
07
Opis fizyczny
s.24-26,rys.,tab.
Twórcy
autor
Dluzewska E.
autor
Leszczynski K.
autor
Loszewska K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7aaaec4d-e8b8-4df3-8c67-33def9c114c0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.