Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2003
|
51
|
04
|
Tytuł artykułu
Bezcukrowe koncentraty ciast o obnizonej kalorycznosci
Autorzy
Remiszewski M.
,
Jezewska M.
,
Blasinska I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
polidekstroza
bezpieczenstwo zywnosciowe
koncentraty spozywcze
ciasta
izomalt
kalorycznosc
acesulfam K
srodki slodzace
zamienniki tluszczu
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2003
Tom
51
Numer
04
Opis fizyczny
s.18-19,fot.
Twórcy
autor
Remiszewski M.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Oddzial Koncentratow, Poznan
autor
Jezewska M.
autor
Blasinska I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7a87c388-6843-46b1-be61-500759c2d5a6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.