Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Fruit and Ornamental Plant Research
2008
|
16
|
Tytuł artykułu
The usefulness of natural concentrated fruit juices as osmotic agents for osmo-dehydrated dried fruit production
Autorzy
Konopacka D.
,
Jesionkowska K.
,
Mieszczakowska M.
,
Plocharski W.
Warianty tytułu
PL
Ocena przydatnosci naturalnych zageszczonych sokow owocowych jako czynnika osmotycznego w technologii wytwarzania suszu owocowego
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
sour cherry juice
sour cherry
apple juice
natural concentrated fruit juice
nutritional value
fruit snack
osmotic dehydration
usefulness
fruit juice
dried fruit
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Fruit and Ornamental Plant Research
Rocznik
2008
Tom
16
Opis fizyczny
p.275-284,fig.,ref.
Twórcy
autor
Konopacka D.
Research Institute of Pomology and Floriculture, Pomologiczna 18, 96-100 Skierniewice, Poland
autor
Jesionkowska K.
autor
Mieszczakowska M.
autor
Plocharski W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-797bce6f-3a61-4006-babb-709743cd3021
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.