Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1993
|
02
|
4
|
Tytuł artykułu
Characterization of lipids from vegetable bio-oils. II. Thermokinetic evaluation of oxidative stabilities of some vegetable oils
Autorzy
Kowalski B
,
Pienkowska H.
,
Zadernowski R.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
oil oxidation
oxidative stability
vegetable oil
lipid
food technology
oil
vegetable bio-oil
thermokinetic evaluation
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1993
Tom
02
Numer
4
Opis fizyczny
p.61-68,fig.
Twórcy
autor
Kowalski B
Warsaw Agricultural University, Rakowiecka 26-30, 02-528 Warsaw, Poland
autor
Pienkowska H.
autor
Zadernowski R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-78d0e19b-d86e-4558-b9d7-0aebcf8e62e1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.