PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 02 |

Tytuł artykułu

Rheological properties of processed cheese analogue spreads with addition of whey protein polymers-aggregates

Warianty tytułu

PL
Charakterystyka cech reologicznych analogow serow topionych do smarowania z dodatkiem polimerow-agregatow bialek serwatkowych

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

02

Opis fizyczny

p.37-44,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Agricultural University of Lublin, Lublin, Poland
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-789aa1b2-5619-4c17-9068-8b6cd6c1c4a4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.