Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
2004
|
02
|
Tytuł artykułu
Rheological properties of processed cheese analogue spreads with addition of whey protein polymers-aggregates
Autorzy
Glibowski P.
,
Mleko S.
,
Gustaw W.
Warianty tytułu
PL
Charakterystyka cech reologicznych analogow serow topionych do smarowania z dodatkiem polimerow-agregatow bialek serwatkowych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
rheological property
processed cheese analogue
addition
whey protein
polymer
aggregate
cheese spread
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
Rocznik
2004
Tom
02
Opis fizyczny
p.37-44,fig.,ref.
Twórcy
autor
Glibowski P.
Agricultural University of Lublin, Lublin, Poland
autor
Mleko S.
autor
Gustaw W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-789aa1b2-5619-4c17-9068-8b6cd6c1c4a4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.