Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Hodowca Drobiu
2003
|
11
|
Tytuł artykułu
Bezpieczenstwo zdrowotne i jakosc drobiu
Autorzy
Kijowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso odkostnione mechanicznie
jakosc handlowa
mieso drobiowe
system HACCP
wymagania higieniczno-sanitarne
drobiarstwo
bezpieczenstwo zywnosci
przetwory drobiowe
znakowanie
higiena zywnosci
prawo zywnosciowe
wymagania weterynaryjne
drob
bezpieczenstwo zdrowotne
wymagania unijne
rozbior miesa
Wydawca
-
Czasopismo
Hodowca Drobiu
Rocznik
2003
Numer
11
Opis fizyczny
s.16-23,fot.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kijowski J.
Akademia Rolnicza, Poznan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-77ce38de-3ea2-493b-afac-04f4bd1995d0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.