Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1994
|
42
|
03
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie w cukiernictwie barwnikow naturalnych i identycznych z naturalnymi.Cz II.Charakterystyka barwnikow dopuszczonych do barwienia zywnosci w Polsce
Autorzy
Czapski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernicy
chlorofilina
zywnosc
barwniki naturalne
chlorofil
barwniki chlorofilowe
antocyjany
barwniki spozywcze
tlenki zelazowe
witamina B2
normy polskie
karmel
technologia zywnosci
betanina
przepisy prawne
zloto
barwniki roslinne
kurkuma
dwutlenek tytanu
karotenoidy
barwienie
koszenila
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1994
Tom
42
Numer
03
Opis fizyczny
s.16-17,fot.
Twórcy
autor
Czapski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-778561d5-e961-4106-a023-de06c1faaea1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.