Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2009
|
42
|
3
|
Tytuł artykułu
Zawartosc Na, K i Mg w jadalnych czesciach - w miazszu i skorce jablek odmian uprawianych amatorsko
Autorzy
Kiczorowska B.
Warianty tytułu
EN
Content of Na, K Ca and Mg in eatable parts - flesh and peel of apples variety as an amateur cultivated
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
Polacy
dieta
owoce
jablka
odmiany roslin
makroelementy
potas
wapn
sod
magnez
skorki owocow
miazsz
EN
human nutrition
Polish people
diet
fruit
apple
plant cultivar
macroelement
potassium
calcium
sodium
magnesium
fruit skin
pulp
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2009
Tom
42
Numer
3
Opis fizyczny
s.803-807,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kiczorowska B.
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 13, 20-934 Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-76fe75b6-a883-4e56-a85c-bfb7d541c614
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.