Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2007
|
57
|
4[B]
|
Tytuł artykułu
Analysis of oxidative changes occurring in olive oil during storage
Autorzy
Kondratowicz-Pietruszka E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Analiza zmian oksydacyjnych zachodzacych w oliwie z oliwek w czasie przechowywania
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
fatty acid
peroxide number
oxidation
kinetic analysis
oxidative change
storage
olive oil
occurrence
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
4[B]
Opis fizyczny
p.297-302,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kondratowicz-Pietruszka E.
Krakow University of Economics, Sienkiewicza 5, 30-033 Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-76748aae-3f83-4770-b1e3-033d9ee5e240
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.