PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 21 |

Tytuł artykułu

Microbiological quality of high-pressure preserved stuffing and processed meats

Warianty tytułu

PL
Jakosc mikrobiologiczna farszow i wedlin utrwalonych technika wysokich cisnien

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

21

Opis fizyczny

p.1093-1103,ref.

Twórcy

  • University of Warmia and Mazury in Olsztyn, pl.Cieszynski 1, 10-726 Olsztyn, Poland
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-75a33698-fa91-4dd7-938f-e553cea48bbe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.