Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Rybnego
2000
|
4
|
Tytuł artykułu
Badanie swiezosci ryb
Autorzy
Kulikowski T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
utlenianie
zmiany fizyczne
bialka miesa
mieso ryb
kwasy tluszczowe
adenozynotrifosforan
zapach
przetworstwo rybne
ocena sensoryczna
swiezosc
metody mikrobiologiczne
ryby
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Rybnego
Rocznik
2000
Numer
4
Opis fizyczny
s.25-26
Twórcy
autor
Kulikowski T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7583685a-7c46-4bc7-b9aa-0a8462367577
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.