Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
2006
|
05
|
Tytuł artykułu
Zmiany barwnikow antocyjanowych zachodzace podczas przetwarzania owocow borowki wysokiej [Vaccinium corymbosum L.]
Autorzy
Scibisz I.
,
Mitek M.
Warianty tytułu
EN
Changes in anthocyanins contents during processing of highbush blueberries [Vaccinium corymbosum L.]
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
borowka wysoka
przetworstwo owocow
Vaccinium corymbosum
barwniki antocyjanowe
zmiany
antocyjany
owoce
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
Rocznik
2006
Tom
05
Opis fizyczny
s.69-77,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Scibisz I.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159C, 02-787 Warszawa
autor
Mitek M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-756fd700-bc8e-49d0-bbfe-2fe93f4a16fc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.