Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
1997
|
4
|
Tytuł artykułu
Wychladzanie tuszek drobiowych. Przeglad stosowanych metod
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Unia Europejska
uboj zwierzat
przepisy prawne
schladzanie imersyjne
schladzanie powietrzno-natryskowe
drob
mieso drobiowe
schladzanie powietrzem
tuszki drobiowe
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1997
Numer
4
Opis fizyczny
s.34,36-37,wykr.,tab.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-74da83a1-60ba-4f1d-9b1e-52cdbcc963ba
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.