Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Hodowlany
2004
|
72
|
09
|
Tytuł artykułu
Czynniki decydujace o jakosci miesa kulinarnego i przerobowego
Autorzy
Pisula A.
,
Florowski T.
,
Tyburcy A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
postepowanie poubojowe
mieso wolowe
uwarunkowania
mieso kulinarne
mieso przerobowe
obchodzenie sie ze zwierzetami
czynniki zywieniowe
mieso wieprzowe
czynniki genetyczne
jakosc
postepowanie przedubojowe
mieso
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Hodowlany
Rocznik
2004
Tom
72
Numer
09
Opis fizyczny
s.5-11,bibliogr.
Twórcy
autor
Pisula A.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego
autor
Florowski T.
autor
Tyburcy A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-74660d18-ae8d-4482-b482-daf1be190dab
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.