Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2003
|
07
|
01-02
|
Tytuł artykułu
Amarantus - zboze niechlebowe wykorzystywanie w technologii piekarstwa - Cz.II
Autorzy
Sobieraj I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka z szarlatu
wilgotnosc
piekarstwo
kwasowosc
wartosc wypiekowa
pieczywo
szarlat
technologia produkcji
surowce roslinne
wykorzystanie
twardosc
wypiek pieczywa
objetosc
zawartosc bialka
zawartosc blonnika pokarmowego
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2003
Tom
07
Numer
01-02
Opis fizyczny
s.14,16,tab.
Twórcy
autor
Sobieraj I.
Politechnika Koszalinska, Koszalin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-74635c17-1eb4-4af4-8c67-a5e42211e819
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.