Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2001
|
54
|
07
|
Tytuł artykułu
Z klasa i zgodnie z klasyka. [II]
Autorzy
Jarosinski S
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
nakrycie stolu
wina czerwone
serwowanie posilkow
ceremonial
wina polwytrawne
zastawa stolowa
wina wytrawne
zywienie czlowieka
EN
human nutrition
wine
red wine
dry wine
semi-dry wine
tableware
table setting
ceremonial
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2001
Tom
54
Numer
07
Opis fizyczny
s.46-47,rys.,fot.
Twórcy
autor
Jarosinski S
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-746145f7-f186-45d2-acf9-759d5ee3145c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.