Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
International Agrophysics
2003
|
17
|
4
|
Tytuł artykułu
Effect of pre-freezing treatment methods on the quality retention of thawed areca fruit
Autorzy
Zhang M.
,
Duan Z.
,
Zhang J.
,
Peng J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
freezing
pre-freezing treatment method
liquid nitrogen
colour change
quality retention
mature fruit
texture
blanching
thawed fruit
protection colour
areca fruit
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
2003
Tom
17
Numer
4
Opis fizyczny
p.229-233,fig.,ref.
Twórcy
autor
Zhang M.
Southern Yangzte University, 214036 Wuxi, Jiangsu Province, China
autor
Duan Z.
autor
Zhang J.
autor
Peng J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7447fd0f-e82c-4c9f-aa50-149242b8bb83
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.