Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2006
|
11
|
Tytuł artykułu
Rodzaje obrobki mleka w odniesieniu do ustawodawstwa oraz niektore aspekty znakowania przetworow mlecznych
Autorzy
Muszalska E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory mleczne
sterylizacja
mleczarstwo
pasteryzacja
znakowanie zywnosci
mleko swieze
definicje
baktofugacja
maslo
mikrofiltracja
obrobka termiczna
rynek mleczarski
mleko
przetworstwo mleka
ustawodawstwo
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2006
Numer
11
Opis fizyczny
s.68-70,rys.,fot.
Twórcy
autor
Muszalska E.
Krajowy Zwiazek Spoldzielni Mleczarskich
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-742b68a5-e75d-44fa-943a-679821fc8405
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.