Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wyniki Oceny Użytkowości Drobiu
2004
|
32
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka jakosci skorupy jaj kur Hy-Line White i Hy-Line Brown w szczycie niesnosci
Autorzy
Poltowicz K.
,
Calik J.
,
Wezyk S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kury Hy-Line Brown
masa jaja
wytrzymalosc
grubosc skorupy
odksztalcenia
drob
jakosc
jaja
skorupy jaj
kury Hy-Line White
Wydawca
-
Czasopismo
Wyniki Oceny Użytkowości Drobiu
Rocznik
2004
Tom
32
Opis fizyczny
s.95-98,tab.
Twórcy
autor
Poltowicz K.
Instytut Zootechniki, Balice k.Krakowa
autor
Calik J.
autor
Wezyk S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-72fc9dbb-aa6d-485b-aabc-8bb7131c4494
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.