Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bulletin of the Veterinary Institute in Puławy
2003
|
47
|
2
|
Tytuł artykułu
Use of bacteriocin preparation with anti-microbial activity in Saint-Paulin cheese
Autorzy
Laukova A.
,
Vlaemynck G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
Listeria monocytogenes
bacteriocin preparation
food preservation
antimicrobial activity
milk
food contamination
Enterococcus faecium
cheese
Wydawca
-
Czasopismo
Bulletin of the Veterinary Institute in Puławy
Rocznik
2003
Tom
47
Numer
2
Opis fizyczny
p.497-505
Twórcy
autor
Laukova A.
Slovak Academy of Sciences, 4001 Kosice, Slovakia
autor
Vlaemynck G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-72ca7a03-80bf-4987-a2d3-21475343ed12
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.