Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2006
|
60
|
07-08
|
Tytuł artykułu
HACCP - wrog, czy przyjaciel?
Autorzy
Zurowska E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Dyrektywa 2001-95-WE
dobra praktyka produkcyjna
analiza zagrozen
systemy jakosci
dobra praktyka higieniczna
nadzor higieniczny
gastronomia
system HACCP
bezpieczenstwo zywnosci
krytyczny punkt kontrolny
higiena zywnosci
zaklady gastronomiczne
wdrozenia do praktyki
rozporzadzenie Nr 852-2004
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2006
Tom
60
Numer
07-08
Opis fizyczny
s.3-4,rys.,tab.
Twórcy
autor
Zurowska E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-72b1a5e4-f6e4-4573-b421-8c3fd7b661a5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.