Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
1995
|
28
|
Tytuł artykułu
Application of oat grain in extrusion - cooking
Autorzy
Fornal L
,
Majewska K.
,
Kondrusik R.
,
Wojcik E.
Warianty tytułu
PL
Zastosowanie owsa w technologii ekstrudowania
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
extrusion
cereal extrudate
potato starch
grain
oat
milk protein
quality
PL
ekstruzja
ekstrudaty zbozowe
skrobia ziemniaczana
ziarno
owies
bialka mleka
jakosc
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Rocznik
1995
Tom
28
Opis fizyczny
s.109-118,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Fornal L
Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn
autor
Majewska K.
autor
Kondrusik R.
autor
Wojcik E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-72659d3b-ccaf-4aea-878f-53f8630261d4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.