Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1995
|
2
|
Tytuł artykułu
Barwa sokow owocowych jako wazny wskaznik weryfikacji ich jakosci
Autorzy
Cichon Z
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
barwa
przechowywanie
zmiany barwy
konferencje
jakosc
soki owocowe
Krakow konferencja
EN
colour
storage
colour change
conference
quality
fruit juice
Krakow conference
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1995
Numer
2
Opis fizyczny
s.122
Twórcy
autor
Cichon Z
Akademia Ekonomiczna, 31-510 Krakow, ul.Rakowicka 27
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-724e26e4-61b5-47cf-97e2-8ccc97f1acb6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.