Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Techniczno-Rolniczej w Bydgoszczy. Zootechnika
1996
|
27
|
Tytuł artykułu
Jakosc i wartosc pokarmowa swiezych i kiszonych wyslodkow buraczanych
Autorzy
Podkowka W.
,
Zarudzki R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
pasze
sklad chemiczny
wartosc pokarmowa
wyslodki buraczane kiszone
melasowanie
jakosc
kiszenie
mleczanowanie
wyslodki buraczane swieze
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Techniczno-Rolniczej w Bydgoszczy. Zootechnika
Rocznik
1996
Tom
27
Opis fizyczny
s.59-70,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Podkowka W.
Akademia Techniczno-Rolnicza, ul. Mazowiecka 28, 85-084 Bydgoszcz
autor
Zarudzki R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-71f2242c-9c5f-4ff4-aeac-a112d81da1f2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.