Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Service
1999
|
6
|
Tytuł artykułu
Gastronomia na diecie
Autorzy
Kowalczuk I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
choroby drog zolciowych
otylosc
cukrzyca
zywienie zbiorowe
choroby wrzodowe
gastronomia
dietetyka
choroby czlowieka
choroby trzustki
zaklady gastronomiczne
dieta lecznicza
dieta lekkostrawna
choroby watroby
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
1999
Numer
6
Opis fizyczny
s.46,48-50,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kowalczuk I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-71798620-8f8d-40e8-8da2-68f0c4dec29d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.