Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso
2001
|
05
|
Tytuł artykułu
Surimi drobiowe
Autorzy
Stangierski J.
,
Kijowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
mieso odkostnione mechanicznie
sklad chemiczny
wlasciwosci funkcjonalne
wykorzystanie
preparaty bialkowe
wartosc odzywcza
surimi drobiowe
mieso drobiowe
otrzymywanie
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso
Rocznik
2001
Numer
05
Opis fizyczny
s.26-28,rys.
Twórcy
autor
Stangierski J.
Akademia Rolnicza, Poznan
autor
Kijowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-716d2c3a-2d1a-46bf-b62a-8de1ee7b0975
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.