Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
2007
|
01
|
Tytuł artykułu
Komu jest potrzebne ISO 22000
Autorzy
Dzwolak W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
system HACCP
przemysl spozywczy
korzysci
systemy jakosci
wdrozenia do praktyki
certyfikacja
normy ISO 22000
firmy
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2007
Numer
01
Opis fizyczny
s.44
Twórcy
autor
Dzwolak W.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-70a5c95b-aa33-4409-bb08-4671aadc6f0e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.