Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2002
|
54
|
08
|
Tytuł artykułu
Czynniki decydujace o jakosci szynek gotowanych
Autorzy
Wajdzik J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
uwarunkowania technologiczne
przetwory miesne
dodatki do zywnosci
szynki gotowane
maszyny i urzadzenia produkcyjne
przemysl miesny
produkcja
jakosc
technologia miesa
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2002
Tom
54
Numer
08
Opis fizyczny
s.28-32
Twórcy
autor
Wajdzik J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6f526f73-0dd7-4975-8d05-f63026f3bda5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.