Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
2002
|
2
|
Tytuł artykułu
Influence of MYF-4 gene polymorphism on chemical composition of pig meat
Autorzy
Pietruszka A.
,
Czarnecki R.
,
Jacyno E.
,
Kolodziej A.
,
Dvorak J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
reproduction
pig
animal genetics
MyoD family
animal production
meat
animal breeding
chemical composition
feeding
gene
gene polymorphism
fattener
myogenin gene
fatty acid
cholesterol
intramuscular fat
MYF4 gene
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
Rocznik
2002
Numer
2
Opis fizyczny
p.71-75
Twórcy
autor
Pietruszka A.
Agricultural University, Doktora Judyma 10, 71-460 Szczecin, Poland
autor
Czarnecki R.
autor
Jacyno E.
autor
Kolodziej A.
autor
Dvorak J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6ea17766-745c-4dea-b3e5-e33b0e24ff8f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.