Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
1993
|
25
|
Tytuł artykułu
Zmiany frakcji tluszczowej mleka poddanego wibracji
Autorzy
Palich P
,
Kruk A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
transport
mleko
wibracje
tluszcze
wolne kwasy tluszczowe
zywnosc
przetwory mleczne
kwasowosc
EN
transport
milk
vibration
fat
free fatty acid
food
dairy product
acidity
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Rocznik
1993
Tom
25
Opis fizyczny
s.23-34,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Palich P
autor
Kruk A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6e3dd719-b0ac-4348-a0f8-2ba17f175e03
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.