Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2004
|
39
|
01-02
|
Tytuł artykułu
Ocena jakosci zamrozonych truskawek
Autorzy
Bialasiewicz D.
,
Rutkowska G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
konsystencja
ocena jakosci
zapach
wlasciwosci fizykochemiczne
truskawki
wymagania jakosciowe
jakosc
normy polskie
owoce mrozone
smakowitosc
jakosc mikrobiologiczna
chlodnictwo
analiza zywnosci
cechy organoleptyczne
mrozonki
ocena sensoryczna
oznaczanie
bakterie
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2004
Tom
39
Numer
01-02
Opis fizyczny
s.60-63,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bialasiewicz D.
Centralne Laboratorium Chlodnictwa, Lodz
autor
Rutkowska G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6e1ef875-8738-47d4-8a93-bf035daf9012
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.