Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność, Żywienie, Życie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
2002
|
1
|
Tytuł artykułu
Kuchnia podlaska w swietle badan Kola Naukowego Dietetykow
Autorzy
Szeremeta A
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kuchnia podlaska
dietetyka
nawyki zywieniowe
gospodarstwa domowe
Polska
kuchnia regionalna
przyrzadzanie posilkow
tradycje
potrawy z ziemniakow
zywienie czlowieka
EN
Podlasie cuisine
nutrition
dietary habit
household
Poland
regional food
preparing meal
tradition
potato dish
human nutrition
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność, Żywienie, Życie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Rocznik
2002
Numer
1
Opis fizyczny
s.17-19,fot.
Twórcy
autor
Szeremeta A
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6d9dc608-50b2-4ca7-b0f7-2dcd2e79de52
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.