Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2007
|
51
|
11
|
Tytuł artykułu
Znaczenie wlasciwego dozowania skladnikow i ich mieszania dla osiagniecia optymalnej jakosci ciasta makaronowego i makaronu
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
masa jajowa
dozowanie maki
przetwory zbozowe
skladniki
ciasto makaronowe
jakosc
technologia produkcji
warzywa suszone
makarony
mieszanie
przetworstwo zbozowe
woda
urzadzenia produkcyjne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2007
Tom
51
Numer
11
Opis fizyczny
s.36-37,rys.,tab.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6d3c0a8c-6094-462e-9dde-ab9447c65739
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.