Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Trendy Food
2005
|
3
|
Tytuł artykułu
W kuchni Afrodyty
Autorzy
Kwiecien S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Rzym
Indie
historia
afrodyzjaki
Chiny
Grecja
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Trendy Food
Rocznik
2005
Numer
3
Opis fizyczny
s.98-99
Twórcy
autor
Kwiecien S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6d1da50c-45a5-4413-a5b6-6a13a715cc79
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.