Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
1992
|
4
|
Tytuł artykułu
Pieczywo zrodlem bialka w zywieniu
Autorzy
Kunachowicz H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bialko
wartosc pokarmowa
produkty zbozowe
zywnosc
pieczywo
dieta
wartosc odzywcza
bialka roslinne
wartosc energetyczna
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
Rocznik
1992
Numer
4
Opis fizyczny
s.20-22,rys,tab.
Twórcy
autor
Kunachowicz H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6cb1e075-2001-4c8d-b663-fff821acb34a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.