Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
2009
|
64
|
Tytuł artykułu
Zmiany kwasowosci tluszczowej w trakcie przechowywania wybranych przetworow zbozowych [kasze i platki]
Autorzy
Szafranska A.
Warianty tytułu
EN
Effects of storage time on fat acidity in selected cereal products [groats and flakes]
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przetwory zbozowe
kasze
platki zbozowe
przechowywanie
kwasowosc tluszczowa
zmiany przechowalnicze
zroznicowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2009
Tom
64
Opis fizyczny
s.105-120,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szafranska A.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-69ea24bc-dfa5-42c1-a150-b5cdf10a2f54
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.