PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 49 Agric.Eng. |

Tytuł artykułu

Effect of initial processing methods used in convectional drying process on the rate of getting equilibrium state in rehydrated dried parsley root

Warianty tytułu

PL
Wplyw metod obrobki wstepnej stosowanych w procesie konwekcyjnego suszenia na szybkosc osiagania stanu rownowagi przez rehydratowy susz z korzenia pietruszki

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Opis fizyczny

p.9-13,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Warsaw Agricultural University - SGGW, Nowoursynowska 164, 02-787 Warsaw, Poland
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-69c10f99-7520-4e63-a53d-9444e1dc1947
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.