Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Ziemniak Polski
2009
|
19
|
4
|
Tytuł artykułu
Czynniki wplywajace na ciemnienie miazszu bulw surowych i po ugotowaniu
Autorzy
Grudzinska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
herbicydy
czas przechowywania
bulwy surowe
sklad chemiczny
ziemniaki gotowane
ziemniaki
dawki nawozowe
warunki meteorologiczne
nawozenie
ciemnienie miazszu
zawartosc kwasu cytrynowego
zawartosc kwasu chlorogenowego
EN
herbicide
storage time
raw tuber
chemical composition
cooked potato
potato
fertilizer dose
meteorological condition
fertilization
pulp darkening
citric acid content
chlorogenic acid content
Wydawca
-
Czasopismo
Ziemniak Polski
Rocznik
2009
Tom
19
Numer
4
Opis fizyczny
s.33-36,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Grudzinska M.
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roslin w Jadwisinie, 05-140 Serock
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-68fc7eef-c4ff-4ac0-9337-afe6a8536579
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.