Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
1995-1996
|
32-33
|
Tytuł artykułu
Wplyw zamrazalniczego przechowywania na jakosc miesa tryczkow owcy kamienieckiej i jej mieszancow
Autorzy
Brzostowski H.
,
Milewski S.
,
Tanski Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
kruchosc miesa
przechowywanie
sklad chemiczny
mieso jagniece
wartosc rzezna
kwasy tluszczowe
zamrazanie
jakosc
krzyzowanie zwierzat
soczystosc
owca kamieniecka
jagnieta
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
1995-1996
Tom
32-33
Opis fizyczny
s.109-117,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Brzostowski H.
Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn
autor
Milewski S.
autor
Tanski Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-68a1910c-180a-4a0d-b055-f87d5a54210d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.