Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Rozprawy Naukowe i Monografie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
2005
|
290
|
Tytuł artykułu
Wplyw wybranych polepszaczy na wlasciwosci ciasta i jakosc otrzymanych wyrobow
Autorzy
Ceglinska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
ciastkarstwo
technologia zywnosci
ciasto pszenne
dodatki do zywnosci
ciasta
paczki [ciastka]
wlasciwosci fizyczne
polepszacze pieczywa
jakosc
wyroby ciastkarskie
ciasto pszenno-zytnie
Wydawca
-
Czasopismo
Rozprawy Naukowe i Monografie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Rocznik
2005
Numer
290
Opis fizyczny
s.1-78,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ceglinska A.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowourynowska 159c, 02-787 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6889cbc4-034c-4ca2-91b2-b442e16105e9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.